Ik heb geen live TV beeld van mijn Telenet of Proximus decoder

Ik heb geen live TV beeld van mijn Telenet of Proximus decoder

Ik heb geen TV beeld, maar wel een melding, geen ingang signaal, wat nu?

1. Neem de afstandsbediening die werd meegeleverd met uw TV toestel
  2. Klik bovenaan op de knop die 'Input' vermeld. Afhankelijk van het merk van uw TV kan dit verschillen. Geen tekst, maar enkel logo's? Zoek dan naar een logo in deze stijl:

Afbeeldingsresultaat voor icon sony input
  3. Klik op dit icoon, tot HDMI 1 is geselecteerd.
  4. Uw TV zal van ingang veranderen.
  5. Nog steeds geen beeld? Controleer dan of uw Telenet of Proximus decoder is ingeschakeld.